1- انسان مانند ساير گياه خواران آب را می مكد در حالی كه گوشت خواران ليس ميزنند.
2- انسان مانند ساير گياه خواران بدون حركت دادن سر می تواند فك خود را علاوه بر بالا و پاين به چپ و راست هم حركت دهد درحالی كه گوشت خواران فقط به بالا و پايين قادرند.
3- انسان مانند ساير گياه خواران داراي دندانهای صاف و مسطح است در حالی كه دندان گوشت خواران تيز و شمشيری است.
4- گياهان به آهستگی مواد مغزی خود را پس می دهند از اين رو براي جذب آنها نياز به روده بلند است انسان دارای روده كوچك( 7 متری) و روده بزرگ( 1.5 متری) است، مانند ساير گياهخواران
در عوض گوشت به علت فساد پذيری بالا نبايد مدت طولانی در بدن بماند از اين رو نياز به روده كوتاه است و تمام گوشت خواران روده هاي كوتاه دارند.
5- عضلات معده انسان ظريف و نرم است در حالی كه عضلات معده گوشت خواران خشن و پولادين است برای هضم و حل كردن گوشت و استخوان ، براي همين است كه انسانهایی كه گوشت غذای اصلی آن هاست بيشتر اوقات دچار بيماری يبوست می باشند و يبوست عامل بيشتر بيماريها است.
6- ترشحات معده و لوزالمعده انسان بر روی گوشت بسيار كم اثر است در حالی كه ترشح معده گوشت خواران گوشت، رگ، پيه و استخوان را نيز حل ميكند.
7- گوشت دارای ازت زيادی است كه دفع آن برای بدن انسان بسيار سخت است و باعث نقرس و بيماريهای كبدی می شود بوی بد دهان و بعضی از سردردها دلايل وجود ازت زياد در مايعات بدن است.
8- گوشت خواران برای تامين تمام مواد مورد نياز بدن خود گوشت، پوست، چربی و استخوان شكار خود را ميخورند انسان نمی تواند.
9- چاك دهان انسان و گياه خواران كوچك در حالی كه چاك دهان گوشت خواران بسيار باز است.
10- از دلایل گیاهخوار بودن این که چربی گوشت به زحمت از بدن انسان دفع می شود و دارای کلسترول بد است. از اين رو چربی سرگردان در شكم ، پهلوها ،سينه ،باسن و…انباشته شده و انباشت آن در رگها انسداد و تصلب شرائين را به همراه دارد.
11- حيوانات گوشت خوار قادرند به سرعت بدوند و حيوان در حال گريز را گرفته و بدرند ولی انسان برای بالارفتن از درختان و چيدن ميوه ها و دانه ها توانا است.
12- چشم گوشت خواران ميی تواند در شب ببيند در ضمن زاويه گشاد و تنگ شدن مردمك چشم آنها عمودی است در گياه خواران اين چنين نيست.
13- پروتیین موجود در گوشت سخت تر از پروتیین گياهان در بدن انسان جذب می شود از اين رو بدن مجبور به كار طاقت فرسا است.
14- گوشت خواران می توانند بوی حيوانات ديگر را از فاصله های دور حس كنند انسان قادر به چنين كاری نيست.
15- گوشت خواران ميتوانند ساعت ها بی حركت باقی بمانند و منتظر نزديك شدن شكار باشند در حالی كه انسان نمی تواند يك جا بند شود.
16- طبع انسان چون گياه خوار است از ديدن، بوئيدن و چشيدن ميوه ها و سبزيجات خوشش می آيد همان گونه كه گوشت خواران از گوشت و خون، انسان از منظره مرگ و خون غمگين و ناراحت می شود.
انسان و ميوه خواران دوست دارند ميوه ها را به صورت خام مصرف كنند در حالی كه نه ميل دارند و نه می توانند گوشت را خام بخورند.
17- گیاهان خام از خواص شديد شفا بخشی و دفع سموم برخوردار است، بر عكس آنها گوشت و فراورده های حيوانی ناقل بسياری از بيماري ها، انگلها ، كرمها و ميكروبها است.
18- پرندگان و چرندگان و حيوانات گياه خوار يكديگر را می شناسند و در كنار هم با مهربانی زندگی می كنند و هر وقت حيوان درنده ای نزديك شود به طور غريزی می گريزند اين حالت در انسان هم ديده مي شود.
19 – انگشتان دست انسان دليل بر گياه خوار بودن انسان دارد در غير اين صورت بايد ناخنهای تيز و برنده می داشت.
20- گياه خواران برای كنترل دمای اضافه بدن خود عرق ميكنند ولی گوشت خواران زبان را بيرون آورده و به سرعت نفس می كشند.
21- گوشت خواران 10 برابر گياه خواران در بدن جوهر نمك توليد می كنند كه بيشتر برای هضم استخوان كاربرد دارد.
22- انسان توانایی هضم قند شیر گاو به نام لاکتوز را ندارد و سبب مشکلات گوارشی می شود.
دلایل گیاهخوار بودن انسان را دانشمندان و طبیعت شناسان بروشنی تایید کرده اند و این چیزیست که در غریزه و فیزیولوژی انسان وجود دارد.
در طب قدیم هم از گیاهان استفاده می شده و هیچ کجا تاکیدی بر گوشت و مواد حیوانی نشده است.
سایت مدرسه وگانیسم www.veganism-school.com
کانال گیاهخواری تلگرام مدرسه وگانیسم(گیاهخواری کامل) https://telegram.me/veganism